0

Find den rigtige DVD-afspiller

Find den rigtige DVD-afspiller

Det er godt nok efterhånden mange år siden, at man første gang kunne købe en DVD og en tilhørende afspiller, men tiden hvor man propper en disk i afspilleren er endnu ikke forbi, og man kan stadig bruge en DVD-afspiller til mange ting. For eksempel at se film og serier på, uden at man bliver forstyrret af det store internet, som gerne vil hjælpe.

Brug den!

Selvom DVD-afspilleren derhjemme måske ikke lige er blevet støvet af de sidste par år, så kunne det være, det var på tide. Du har sikkert et masse gamle DVD’er stående, som du ikke har set længe, så måske det var nu, du skulle komme i gang? Måske virker det lidt gammeldags, men det er ikke nødvendigvis skidt.

Har du for længst smidt din DVD-afspiller ud, så gå ud og køb en ny. De koster ikke alverden i dag, og det samme gælder DVD-bokse, film og serier på DVD. Det kan godt være, de ikke kan hamle op med Netflix i nemhed og hurtighed, men til gengæld kan det give dig noget, du sikkert trænger til: ro.

For sagen er nemlig den, at en DVD-afspiller ikke skal være tilkoblet internettet, og derfor – ret åbenlyst – behøver du ikke internet for at se hverken film eller serier. Du kan med god samvittighed slukke for det hele, læne dig tilbage og mærke roen.

Se film alle steder

Og netop fordi en DVD-afspiller ikke kræver internet, har du også mulighed for at se film og serie alle mulige steder. For eksempel kunne det være en god måde at afkoble børnene på, når I skal på lang ferie, hvor I måske skal køre meget. Så kan I købe sådan en bærbar afspiller, som kan sættes til små billige skærme. På den måde behøver de ikke deres iPads eller telefoner på turen, og der bliver ikke noget overforbrug af data.

Det kunne også være, at du gerne vil se noget tv af en eller anden slags i dit køkken eller soveværelse, men I gider egentlig ikke trække kabler – hverken internet eller tv. Så køb en DVD-afspiller og sæt en film på. På den måde er det også nemmere for dig at gå i seng, når filmen eller afsnittet af serien er slut. For så kan du ikke bare skifte kanal eller lignende. Og det er måske temmelig sundt.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *