0

Husk solcremen på ferien

Husk solcremen på ferien

Det er et alt for alment problem, at ivrige og solglade turister glemmer solcremen derhjemme. Hvis du har planer om at ligge og dase i solen, gør du nemlig klogt i at beskytte dig selv ordentligt. Solskin og varme himmelstrøg er unægtelig noget af det dejligste ved ferieturen sydpå. Ikke desto mindre skal man tage sig i agt for solstrålernes effekt på huden. De fleste, der ignorerer problematikken, har med garanti hørt de vigtige råd et utal af gange før. Men i stedet for at gøre noget ved sagen, vælger de bevidst at ignorere faren. I de allermest tragiske tilfælde, er det først, når det for alvor er for sent, at selvsamme personer erkender solcremens vigtighed. Der er dog ingen grund til at gå i panik over solstrålernes påvirkning af huden. Så længe du bruger solcreme, bør alt utvivlsomt være i den skønneste orden.

Sørg for at pakke solcremen med i bagagen

Hvis du vil undgå at glemme solcremen på rejsen, er det en god idé at skrive den øverst på din pakkeliste. Derudover kan du eventuelt lægge den klar ved siden af kufferten eller rejsetasken i god tid. På den måde undgår du at skulle finde den frem i sidste øjeblik. Det nytter jo ikke noget først at komme i tanke om solcremen, når du er på vej ud i lufthavnen. Alternativet er selvfølgelig at lede efter et produkt på det lokale apotek i det land, du holder ferie i. Her kan det bare være en hel del sværere at finde hverken hoved eller hale i de mange forskellige produkter. Blandt andet fordi det kan være svært at orientere sig i et helt andet sprog og dermed udvælge den rette variant af solcreme.

Gå ikke på kompromis med brugen af solcreme

Hvis du har lagt dig i strandstolen eller på stranden og eksempelvis glemt solcremen på hotellet, bør du altid gå tilbage og hente den. Det kan naturligvis være enormt irriterende og forstyrrende, men i sidste ende tager det jo ganske kort tid. Og det er på ingen måde det værd at ignorere behovet for den beskyttende creme. Så snart du vælger at gå på kompromis med solcremen, kan det nemlig hurtigt blive en vanesag. Og sådan en vane er bestemt ikke en, du bør tage let på. Selv et fåtal af timer i den bagende hede kan gøre skade på dig og din hud.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *